lørdag 26. november 2011

Asiatere elsker vaffler!!

Det har vært Founder's Day på skolen og da er det tradisjon at alle internasjonale studenter prestenterer sitt land på en eller annen måte. De fleste fra sørøst asia kjørte ta-på-deg-nasjonaldrakt-og-vis-noen-typiske-produkter-fra-landet taktikken. Vi hadde hverken bunad, ostehøvel, eller binders.

Men vi hadde youtube med flotte bilder av norsk landskap(se http://www.youtube.com/watch?v=Hp07LQqIUE0 fra 3.05 ) vi har Sissel Kyrkjebø med "se ilden lyse over jord"(OL 1994 låta) og VAFFLER! om ikke vi fikk så mye respons fra de to første(noen svigte seg og nikket bekreftene til Sissel) så slå vafflene til så det suste. De fleste kom innom en gang, andre 5 og noen dro fysisk folk til oss for at de måtte smake på vaffler med rømme og syltetøy(nå har en fra burma bestilt vaffeljern fra Norge siden det ikke finnes her nede!)
 3 nordmenn og en kineser, du får plukke ut hvem som er hvem
Daniel fikk smaken for vaffler


Founder's day var selvfølgelig mer en bare norske vaffler. Det var pynta i skolegården, innslag fra fjern og nær og bedre mat enn på lenge(TAKK OG PRIS!!!)

 



Så har vi vært på nok en fantastisk fjelltur med professor Wayne fra USA. 8 og en halv time effektiv gåing, hvor høydepunktet(bokstavlig talt) for Maritn og jeg som orka å gå helt opp var Ma On Shan. En fantastisk naturopplevelse, som ikke et panorama klarer å formidle veldig godt dessverre...

Dagen ble kronet med den største pizzan i mans minne. "Du vet pizzan er stor når den metter fire mannfolk som har vært ute å gått i 8 1/2 timer" - Martin
 

Asiatere elsker vaffler, Martin elsker stor pizza og jeg elsker Asia når vi har dager som dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar